Computertrainingen & WordPress Webdesign

Kan ik zo snel leren een Website maken???

Ja,

als u kunt Internetten, dan is het mogelijk om in enkele lessen, of slechts in één Workshop, te leren een eigen Website of Weblog te maken met het gratis systeem WordPress. Uw Website ziet er dan professioneel uit. U krijgt bij onze Workshop ook 12 of 24* maanden gratis gebruik van onze Webserver om daar uw Website op te plaatsen. (* afhankelijk van de cursus) Met daarbij een eigen subdomeinnaam van Blognote.nl, zoals bijvoorbeeld: uwnaam.blognote.nl. Al deze zaken worden uitvoerig uitgelegd en beoefend tijdens de Workshop. Na de workshop is er ook een mogelijkheid om een folow-up workshop te volgen, voor aanvullende zaken. (niet noodzakelijk maar wel leerzaam, ook om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen, etc.)

 

Regelmatig starten wij met nieuwe cursussen WordPress. Kijk elders op deze Webpagina waneer de eerstvolgende cursus of workshop plaats vind. Deze wordt meestal gegeven in het computerlokaal van PlusComp.nl aan de Nagelerstraat 47 (1e verdieping) te Emmeloord.

 

Bel voor info of aanmelding naar: Stevan de Boer Tel (0527) 652820 Of stuur een bericht via het contactformulier.

 

Enkele voorbeelden van Websites die gemaakt zijn met WordPress:

Plugins
Er zijn gratis Plugins te downloaden van het Internet, zoals: Counters, Foto Album, Slideshow, Winkelwagen, enz. Reuze handig voor als u daar gebruik van wilt maken. In de Workshop leert u met enkele muisklikken een Plugin te installeren.

Post to Twitter