Computertrainingen & WordPress Webdesign

Het gemak van een WordPress Website

websites2Iedere organisatie of bedrijf hoort tegenwoordig een Website, Blog of Webshop te hebben. De Website is het visitekaartje van uw organisatie. Ook worden de technische eisen voor een mooie website steeds hoger. Onze Websites voldoen aan de laatste eisen en zijn geschikt voor de diverse mediums, zoals mobiele telefoons, etc. Met Websites die draaien op het CMS systeem (Content Management Systeem) van WordPress is een hoge kwaliteit te behalen. Al meerdere keren is WordPress uitgeroepen tot het beste CMS systeem van het jaar. Dat is de reden dat wij gekozen hebben voor dit systeem, boven de andere systemen.

Een groot voordeel van WordPress is, dat het zo populair is, dat er talloze bedrijven zijn die diverse Plugins en Thema’s ontwikkelen voor dit systeem. Deze zijn soms gratis of voor een klein bedrag al te downloaden vanaf het Internet. Met Plugins kunnen de mogelijkheden van de website uitgebreid worden en met Thema’s worden vormgeving en indeling (lay-out) van de website gecreëerd.
Wij bieden:

  • Complete Websites, van een simpele Weblog tot een kant en klare Webshop op maat
  • WordPress trainingen aan huis of op de zaak, op verschillende niveaus.
  • Voorlichting voor het starten van een eigen Website
  • Standaard of op maat gemaakte Thema’s in de stijl van uw eigen organisatie
  • WordPress Service & Onderhoud
  • Website opschonen: Website virusvrij maken of geïnfecteerde files repareren
  • Helpen met installeren van diverse Plugins, zoals Woocommerce, iDeal, Databases, etc.

Het gemak van een WordPress website

Wij kunnen bijvoorbeeld een mooie Website voor u maken en u daarbij leren deze zelf aan te vullen met eventueel nieuwe artikelen en foto’s en/of zelf onderhoud te doen. Natuurlijk staan wij daarbij op de achtergrond voor u klaar om u te helpen met onze verschillende services. Daarnaast kunt u ook kiezen om al het onderhoud door ons of door derden te laten verrichten. Verschillende opties zijn mogelijk.

Diverse tools, zoals: Automatische aanmelding bij Google

Standaard worden onze Websites afgeleverd met diverse tools om o.a. een automatische aanmelding te doen bij Google en bij Bing. Dit gebeurt iedere keer als de content van de Website gewijzigd of aangevuld wordt. Daarbij wordt ook automatisch de Sitemap aangepast en dat levert snelheid en extra creditpunten op bij Google. Een goede en een snelle aanmelding zonder fouten in de Website levert veel extra’s op voor een goede en snelle indexering bij Google. Ons record staat op 44 seconden. Dus na het plaatsen van een bericht was deze na 44 seconden al te vinden bij Google!

Optimalisatie & Promotie diensten

Daarnaast bieden wij, in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf:
Website optimalisatie en promoties, zoals campagnes bij Adwords, Admarkt, Social Media , SEO optimalisatie, etc. – Deze service is ook voor uw reeds bestaande website.

Onze kwaliteit is hoog en wij zijn zeer scherp geprijsd!

Voor meer informatie kunt u ons benaderen via ons contactformulier of ons vrijblijvend bellen voor meer informatie: Tel: (0527) 652820

Post to Twitter